Юля, Ти за народ не переживай

Щодо заклику Юлії Тимошенко до західних держав рятувати Україну, незважаючи на її особисту долю

Юля, Ти за народ не переживай. Він за Тебе не дуже переживає. А як і переживає, то ніхто цього в Україні і світі не знає і не бачить.

На оголошення вироку замість 30 тисяч прийшло лиш 3 тисячі. А завтра в Чернівцях прийде 300 осіб.

Під час виступу у Палаті Громад британського парламенту прем’єр-міністр Великобританії Девід Кемерон заявив: «Поводження з пані Тимошенко, з якою я декілька разів зустрічався раніше, є абсолютно ганебним. Українці повинні усвідомити, що, якщо вони не змінять цю ситуацію, це матиме дуже негативний вплив не лише на стосунки України з Великою Британією, але із Європейським Союзом та НАТО».

Не слід думати, що Девід Кемерон кинув камінь у город тільки Януковича та його камарильї. (Камари?лья (ісп. camarilla, «кімнатка», «таємний кабінет») — так в Іспанії в 1814 називалася група осіб, що звичайно збиралися в передній короля Фердинанда VII, і які мали на нього сильний вплив.

До камарильї належали канонік Остолоса, відомий донощик, канонік Ескоікіс, носій, що став доном Антоніо Угарте, колишній водовоз, блазень, відомий під іменем Педро Кальядо або під прізвиськом Чаморро («голена голова»). Пізніше назва камарилья стало загальним і означає групу можновладців, що намагаються впливати на хід подій схованими інтригами, нашіптуванням, доносами, тощо. — uk.wikipedia.org).

Наголошую, слова прем’єр-міністра Великобританії адресовані українцям. «Не питай, по кому б’є дзвін. Він б’є по тобі...» (Ернест Хемінгуей).

Учора, 12 жовтня, вдень дуже публічний і професійний Валерій Бебик у властивій йому легковажній манері прокоментував вирок Печерського судилища на українському радіо, заявивши, що Тимошенко треба посадити, але не за те, а за «перекладання боргів ЄЕСУ на державу», тобто за сфальшовану ще 15 років тому справу, давно закриту судами. Чому ж тоді перед президентськими виборами Бебик приїжджав у Чернівці в команді Василя Базіва агітувати за Юлію Тимошенко? Коли він виступав за переконанням, а коли за гроші?

Того ж дня пізно ввечері працівники СБУ здійснили спробу незаконно, у відсутності адвокатів, допитати Юлію Тимошенко у слідчому ізоляторі. А сьогодні начальник головного слідчого управління СБУ Іван Дерев'янко на брифінгу в Києві сказав, що Головним слідчим управлінням СБУ порушено кримінальну справу стосовно громадян України Тимошенко і Лазаренка за замах на розтрату коштів держбюджету України в особливо великих розмірах шляхом покладання на Кабінет міністрів України зобов'язань приватної корпорації ЄЕСУ перед Міноборони Російської федерації. Помилка демократичних сил у тому, що вони ставилися й ставляться до команди Януковича, як до політичних опонентів, і борються з нею демократичними методами.

Демократичні методи в боротьбі з кримінальним кланом виявили свою непридатність. Ця влада боїться тільки сили. А нинішню силу, підприємців, афганців і чорнобильців, опанувала шкідлива насамперед для них же ідея-фікс «Геть від політиків».

Народ без політиків – це бидло, а не народ! Без таких політиків, як Юлія Тимошенко і її вірні побратими.

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте